Videofon si monitor de respiratie Angelcare AC 1100

AC1100
1.199,00 Lei
Stoc epuizat
Telefon
Livrare
Avantaje

Angelcare AC 1100 Videofon si cu placa de detectie a miscarii

Totul pentru siguranta copilului dumneavoastra.

Noul Monitor Premium 3 in 1 de la Angelcare are urmatoarele functii:

- monitorizare video

- senzor de miscare

- monitorizare audio

Caracteristici:

- Este usor de folosit, prezentand ultima tehnologie care ofera parintelui liniste in timpul somnului bebelusului. 

- Senzorul de miscare de pe padela monitorizeaza toate miscarile bebelusului, chiar si miscarile respiratorii ale acestuia. Alarma se va declansa daca timp de 20 de secunde nu se detecteaza nici o miscare a bebelusului (exista setari variabile de sensibilitate).

- Raza de actiune este de 200 metri in camp deschis.

- Sunetul continuu de monitorizare: Sistemul Angelcare poate fi setat pe continuu sau pe activare vocala. Sensibilitatea microfonului poate fi setata sa auziti toate sunetele din camera copilului sau doar cand acesta plange.

- Functie “walkie-talkie”: doar apasati butonul de pe unitatea parentala si puteti vorbi direct cu bebelusul dumneavoastra.

Daca conexiunea dintre unitati este pierduta se porneste un sunet de alarma. 

- Cu ajutorul setarilor de volum si vibratie, nivelurile acestora pot fi ajustate si monitorizeaza bebelusul chiar si cu sunetul oprit. 

- Functioneaza cu 2 adaptori AC- 3 baterii AAA reincarcabile (pentru unitatea parentala). Dupa ce este incarcata, bateria are autonomie peste 8 ore.

- Videofonul digital este prevazut si cu functie Zoom si permite realizarea de fotografii instantanee cu cel mic.

Supraveghere nocturna (camera video cu infrarosu). Unitatea copilului este dotata cu o camera video la care se activeaza automat sistemul de supraveghere in infrarosu atunci cand intensitatea luminoasa din camera copilului scade. Astfel puteti vedea tot ce se intampla in camera bebelusului si atunci cand doarme pe timpul noptii.

- Masoara si afiseaza temperatura din camera copilului. In momentul cand temperatura devine prea mica sau prea mare fata de valorile de minim si maxim stabilite, sistemul de monitorizare declanseaza alarma de temperatura.

- Transmisia digitala pe frecventa de 2,4 GHz folosind tehnologia de auto sincronizare minimizeaza interferentele si optimizeaza transmisia intre cele doua unitati.

Lampa de veghe. O lumina discreta care ii ajuta pe parinti sa gaseasca usor pe intuneric drumul prin camera bebelusului.

- Timer. Functia Timer va ajuta sa cronometrati perioadele de somn si de activitate ale bebelusului.

 

Banda de transmisie folosita de acest videofon digital bidirectional si monitor de respiratie Angelcare AC1100 nu afecteaza dezvoltarea sistemului nervos al bebelusului, AC1100 facand parte din categoria “monitoarelor sanatoase”.

Nu au fost găsite review-uri

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare