Videofon si Monitor de miscare Angelcare AC527 SensAsure cu placa de detectie wireless

AC527
1.369,00 Lei
Stoc epuizat
Telefon
Livrare
Avantaje

Angelcare AC527 SensAsure Videofon si Monitor de miscare cu placa de detectie wireless

Noul Monitor cu tehnologie SensAsure are placuta de detectie cu 40% mai mica dar o sensibilitate marita pentru a monitoriza intreaga suprafata a patutului. 

Noul model de monitor de respiratie dotat cu videointerfon cu ecran tactil de 5" si senzor wireless de ultima generatie si designul sofisticat insa intr-un sistem simplu de functionare, ofera parintilor linistea de care au nevoie, permitandu-le acestora sa se relaxeze in timp ce bebelusul se odihneste.

Este singurul videofon dotat cu monitor fara fir (senzor wireless) de pe piata, ce monitorizeaza fiecare tip de activitate a bebelusului, raportand nivelul de miscare al acestuia.

Video interfonul si monitorul de miscare, le permite parintilor sa raspunda mai bine nevoilor bebelusului si sa le urmareasca fiecare activitate. 

Caracteristici:

- Angelcare a fabricat cele mai bine-vandute si cele mai de incredere monitoare de miscare din lume. Placuta de detectare patentata este proiectata pentru a fi plasata sub salteluta patutului si a detecta miscarile bebelusului in timp ce acesta doarme. Alarma alerteaza parintii in cazul in care timp de 20 de secunde nu este detectata nici o miscare respiratorie.

- Dupa 15 secunde in care nu este detectata nici o miscare poneste prealarma: se emite un singur sunet din unitatea principala. Daca nici dupa alte 5 secunde nu este detactata nici o miscare, difuzorul unitatii emite alarma de miscare: beepuri continui cu sunete inalte.

- Noul sistem de monitorizare fara cablu, cu senzor de detectare wireless ofera avantajul ca placuta este autonoma, iar legatura cu unitatea de alarma este facuta prin Bluetooth (un atu pentru parintii care se ingrijoreaza atunci cand achizitioneaza aparatura prevazuta cu cabluri). 

Detalii tehnice:

- Unitate parentala cu ecran LCD color cu touchscreen, ce se poate monta atat pe perete cat si pe masa 

- Camera cu profil redus cu dispay de temperatura (devine rosu atunci cand este prea cald sau blue cand este prea rece)

- Memoreaza rapoartele din ultimile 2 luni despre activitatea de miscare si temperatura ambientala.

- Transmisie digitala securizata (2.4GHz), cu distanta de emisie-receptie de pana la 250 m in spatiu deschis

- Sunet bidirectional

- Zoom digital (2X) si pan

- Vedere nocturna

- Alerte: in afara ariei de acoperire, baterie slaba, temperatura, miscare

- Sensibilitate miscare ajustabila

- Indicator vizual de nivel.

- Monitorul de respiratie Angelcare detecteaza fiecare miscare a bebelusului si poate fi folosit in orice tip de patut. In cazul folosirii acestuia intr-un patut pliant, se recomanda punerea unei placi de PFL intre baza patutului si partea inferioara a saltelei.

- Sistemele de monitorizare a respiratiei de la Angelcare pot fi folosite cu orice tip de saltele, exceptand saltelele fabricate din spuma cu memorie sau saltele tip Purflo.

- Functioneaza cu baterii ceea ce il face perfect pentru luat in calatorii (2x AAA baterii alkaline - nu sunt incluse) 

Important • Acest produs Nu este un dispozitiv medical si  NU este destinat pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca sau preveni orice boala sau afectiune. • Acesta este un produs pentru monitorizarea miscarii copiilor sanatosi si nu reprezintă un substitut pentru ingrijirea parinteasca.  • Monitorul de miscare Angelcare nu este conceput pentru a fi utilizat la adulti, copii sau sugari peste 24 de luni.

Nu au fost găsite review-uri

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare