Atentie: Acest site foloseste cookie-uri.Prin navigarea pe acest site,iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept

Video Monitor Digimonitor 5" Miniland Baby

ML89236
899,00 Lei
+
Adauga la Favorite
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Caracteristici excelente pentru un ecran imens. Digimonitor 5 ”asigură o imagine clara și o conexiune fără interferențe datorită ecranului LCD de 5” și a unei puteri de acoperire de până la 230 m.
Creat cu ajutorul tehnologiei bidirecționale, puteți vorbi sau cânta un cântec de leagăn pentru a ține companie copilului de departe în timp ce efectuați o altă activitate.
Alte caracteristici uimitoare sunt: zoomul ecranului, activarea sunetului cu o funcție VOX și indicator luminos, 5 melodii, o alertă de temperatură pentru camera bebelușului și conexiune pentru până la 4 camere.

Pentru a vedea bebelușul cu o calitate perfectă oriunde în casă

Datorită ecranului său mare de 5 inchi  LCD și a puterii de acoperire de până la 230 de metri, părinții pot vedea copilul la o calitate ridicata  a imaginii și cu interferențe zero.
Activarea sunetului

Cu funcția VOX (activare vocală), monitorul pentru bebeluși rămâne în modul de așteptare în timp ce bebelușul se odihnește liniștit și este activat automat atunci când este detectat un sunet, economisind energie.

Ascultând și vorbind cu bebelușii

Tehnologia bidirecțională le permite părinților să asculte bebelușii, dar și să vorbească și să le cânte un cântec, fie pentru a-i liniști, fie doar pentru a-i ține companie în timp ce părinții desfășoară o altă activitate.

Indicator luminos de nivel sonor

Unitatea părinților are câteva lumini de avertizare care se aprind atunci când se detectează un sunet în cameră. Această opțiune este utilă în special persoanelor cu dificultăți senzoriale.

Senzor de temperatură și alertă

Se pot stabili alerte atunci când temperatura este prea mare sau prea scăzută, pentru a menține un mediu optim de odihnă la temperatura dorită.

La același monitor pot fi conectate până la 4 camere

Unitatea de părinți a digimonitorului 5 ’’ poate fi conectată cu până la 4 camere diferite pentru a monitoriza diferite camere într-un mod ciclic.

Melodii și timp de hrănire alertă

Cele cinci melodii pe care le prezintă, controlate de pe monitor, vor ajuta copilul să se relaxeze. De asemenea, poate fi programată o alertă pentru a avertiza despre următoarea oră de hrănire a bebelușului.

Producator:
Miniland Baby
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.