Umidificator digital Wi-Fi Motorola Smart Nursery

MBP83SN
589,00 Lei
in stoc
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Umidificatorul digital Wi-Fi face parte din noua gama Smart Nursery Motorola, gama de produse  Hi-Tech destinate ingrijirii bebelusilor.

Umidicatorul Digital Wi-Fi Smart Nursery este primul aparat de acest tip cu ajutorul caruia puteti ajusta de la distanta nivelul optim al umiditatii si puteti purifica aerul din camera bebelusului.

Mod de functionare

Aparatul este prevazut cu un tanc pentruapa avand o capacitate de 4 litri si poate functiona neintrerupt  14 ore.

Acest umidificator ultra-silentios elibereaza aburi reci, fiind extrem de util atat in lunile friguroase, atunci cand tindem sa supraincalzim camera bebelusului, dar si in lunile caniculare de vara.
Umidificatorul are functie dubla: umidifica si purifica aerul din incapere gratie unui filtru special dublu, astfel incat bebelusul va  putea respira mult mai usor si asftel va avea si un somn mai odihnitor.
Puteti selecta una din cele 4 trepte de volum pentru aburii reci si puteti alege unul din cele 3 intervale de programare presetate.
Acest umidificator poate fi controlat de la distanta, Wi-Fi cu ajutorul  telefonului, tabletei sau laptopului, folosind plicatia Hubble ce se descarca gratuit de pe Google Play sau de pe App Store.
Umidificatorul Digital Wi-Fi Smart Nursery poate functiona si impreuna cu videocamera Motorola MBP87.

Cu ajutorul acestei camere puteti afla in timp real valorile temperaturii si umiditatii din camera bebelusului si puteti ajusta  de la distanta nivelul umiditatii in functie de aceste valori masurate.

Caracteristici:

Alimentare la priza

Volum rezervor 4 l

Durata maxima functionare cu un rezervor plin: 14 ore

Ultra-silentios

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate