Atentie: Acest site foloseste cookie-uri.Prin navigarea pe acest site,iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept

Umidificator cu abur rece Humitouch Pure - Miniland Baby

ML89208
419,00 Lei
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Umidificatorul cu abur rece Humitouch Pure de la Miniland curata si purifica aerul din camera prin functia de ozonizare. Functiile pot fi operate foarte usor doar prim atingere, multumita panoului de comanda „touch”.

 

Caracteristici generale:

Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este prea uscat.

Aburul este imprastiat in mod uniform si nu afecteaza temperatura camerei.

Aer curatat de bacterii si mirosuri neplacute. Purifica aerul prin functia de ozonizare, prin aceasta sunt eliminate bacteriile din aer si mirosul neplacut din camera, in acelasi timp in care aerul este umidificat, pastrand nivelul optim de umiditate.

Capacitatea rezervorului de apa permite operarea in mai multe nopti consecutiv, in mod independent, atunci cand aburul este reglat la nivel minim. 

Cu o capacitate a rezervorului de cinci litri, acest umidificator este perfect pentru a acoperi fiecare colt al locuintei.

Poate functiona independent mai mult de 30 ore cu un rezervor plin de apa, la nivel minim.

Este ideal pentru camere cu o suprafata de aproximativ 40 mp.

Compartiment pentru esente parfumate care permite utilizarea parfumurilor pentru camera existente pe piata. Mirosul este impastiat in mod uniform si continuu in camera.

Reglare digitala a umiditatii relative in camera. Permite alegerea inteligenta a climatului dorit in locuinta, prin programarea umiditatii relative si a fluxului aburului, astfel incat sa stabiliti umiditatea din camera in mod individual dupa cum se doreste.

Cu timer, pentru oprire automata dupa o anumita perioada de timp.

O multitudine de functii „touch” foarte simplu si intuitiv de controlat.

Pe ecranul digital elegant incorporat sunt afisate in mod constant temperatura si umiditatea relativa din camera.

Lumina de veghe placuta albastra incorporata, cu optiunea de stingere / aprindere.

Senzor de apa. In momentul in care nu mai exista apa in rezervor, aparatul se opreste automat si emite un semnal vizual.

Este inclusa telecomanda pentru ajustarea unor functii ale umidificatorului (functia oprit / pornit, modificarea intensitatii emisiei de abur, etc).

Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

 

Caracteristici tehnice:

Umidificator ultrasonic, cu abur rece.

Functie de ozonizare si filtru apa.

Termometru si higrometru.

Capacitate rezervor: 5 litri apa

Timp de functionare cu un rezervor plin de apa: peste 30 ore

Autonomie: 12 – 35 ore

Nivel zgomot: <38dB

Nivele de reglare a aburului emis: 3 nivele

Flux de emitere a aburului: 400 – 100 (ml/h)

Suprafata maxima: 40 mp

Garantie: 24 luni

Producator:
Miniland Baby
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.