Scaun auto Niki start Onyx, 0-4 ani Storchenmühle

101-263-305
1.969,00 Lei
2.165,00 Lei
Reducere: 196,00 Lei
in stoc
Telefon
Livrare
Avantaje
ProducatorStorchenmuhle CuloareNegru Grupa0-18kg (0 luni - 4 ani)

Scaun auto Niki start 0-4 ani , rotativ la 360 grade Storchenmühle
40-105 cm, maxim 18Kg

„Niki start”

Am dezvoltat Niki start astfel incat bebelusul să păstreze sentimentul de securitate chiar de la inceput. Scaunul i-Size vă insoțește copilul de la naștere pană la 105 cm, se mandrește cu caracteristici practice, cum ar fi rotirea la 360 de grade și datorită pozițiilor reglabile de șezut și de odihnă (cu fața in față de la 76 cm și 15 luni), oferă un loc se mers la drum confortabil.
Insertul de nou-nascut moale căptușit poate fi indepărtat cu ușurință de indată ce scaunul pentru copil devine prea strans (de la o inălțime a corpului de 61 cm.
Un aspect foarte special este proprietatea de absorbție a umezelii și antibacteriena ale țesăturii exterioare reciclate.
Instalarea este ușoară și sigură cu Isofix in combinație cu un suport de sprijin in podea.

De la o inaltime de 76 cm, scaunul pentru copii poate fi montat in sensul de mers.

Datorită aprobării i-Size, copilul dumneavoastră pană la o inălțime de 105 cm poate călători impotriva direcției de mers (reboard).
Scaun auto rear facing prelungit pana la 4 ani.
Acest lucru asigură și mai multă siguranță!

Ajutoarele de inserare Isofix sunt incluse in pachetul de livrare. Acestea vă facilitează instalarea scaunului pentru copii și vă protejează scaunul de deteriorarea de la conectorii Isofix.
Conectorii Isofix sunt reglabili in lungime. Astfel, puteți adapta ușor și individual scaunul pentru copil la mașina dvs.
Rotation Control previne utilizarea prematură a poziției de scaun cu fața la directia de mers. Acest lucru asigură ca poziția cu fața la directia de mers, nu poate fi folosită pană cand copilul dumneavoastră nu are cel puțin 15 luni și 76cm inălțime.
Pe ambele părți ale scaunului, există dispozitive de protecție rabatabile impotriva impactului lateral, care oferă copilului dumneavoastră cea mai bună protecție posibilă. In același timp, copilul dumneavoastră are o vedere clară pe fereastră.

Funcție de rotație la 360°.
Cu o singură mișcare, scaunul pentru copii poate fi rotit la 360° in toate grupele de varstă.
Scaunul auto are mai multe poziții de așezare și de odihnă in sensul de mers. Deci, dacă copilul dumneavoastră adoarme in timp ce conduceți, puteți muta scaunul pentru copii intr-o poziție mai plată cu o simplă mișcare.
Puteți folosi magneți pentru a atașa curelele de părțile laterale ale scaunului atunci cand vă asezati copilul in el.

Scaunul are o forma anatomica si a fost dezvoltat dupa criterii ortopedice care previne amorteala picioarelor copiilor, in special la calatorii lungi cu masina.

Ergonomia acestui scaun a fost certificată ca produs ergonomic de către Institutul pentru Sănătate și Ergonomie.

Centurile nu sunt pe scaun, iar procesul de flambaj este simplificat pentru tine și copilul tău. Acest lucru vă face mai ușor să vă aduceți și să vă scoateți copilul.
Sistemul propriu de centură in 5 puncte al scaunului cu centură confortabilă și căptușeală cu cataramă asigură siguranță maximă.
Cu o singură mișcare puteți strange cureaua folosind chinga și o puteți regla optim pentru copilul dumneavoastră.

Husa poate fi indepărtată și spălată la 30° pe un ciclu delicat.
Inălțimea tetierei poate fi reglată de mai multe ori. Scaunul poate fi adaptat perfect la inaltimea copilului tau si creste odata cu el inca de la inceput.
De indată ce reglați inălțimea tetierei, sistemul de centură se reglează automat. Acest lucru asigură că curelele de umăr sunt intotdeauna in cea mai bună poziție posibilă și că sunteți scutit de reglarea manuală.

Schimbarea de la atașament in direcția de mers la reboarder funcționează rapid și ușor - fără a fi nevoie să scoateți scaunul auto pentru copii.

Țesătură exterioară de inaltă calitate
Țesătură exterioară reciclată de inaltă calitate, cu caracteristici speciale
Un aspect foarte special este proprietățile de absorbție a umezelii și antibacteriene ale țesăturii exterioare reciclate.
Aceasta respinge diferite microorganisme și transportă umezeala și transpirația departe de corp.
In plus, husa scaunului se usucă rapid, făcandu-l confortabil de așezat și imbunătățind reglarea temperaturii corpului.

Certificat ergonomic
Ergonomia joacă un rol important in abilitățile motorii in copilăria timpurie. Colecția noastră Niki vă sprijină copilul cu un grad ridicat de adaptare in dezvoltarea motrică la o varstă fragedă.

Protectie la impact lateral
Toate scaunele noastre de mașină pentru copii Storchenmühle au protecție optimizată impotriva impactului lateral, care poate fi deschisă spre ușă - acest lucru asigură și mai multă siguranță.

Dimensiuni:
Latime       45 cm
Inaltime     59 cm
Lungime     53,5 cm
Greutate scaun     13,70 kg
Latime         29 cm
Adancime     29 cm

Spătar cu tetiera
Inălțime (min.) 48 cm
Inaltime (max) 59 cm

Producator
Culoare
Grupa
0-18kg (0 luni - 4 ani)
Cauta similare

Nu au fost găsite review-uri

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare