Accept

ExclusivMAG.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatatii experienta dvs.de navigare.Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra,iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din politica cookies.

În curs de procesare...

 1. Informatii personale

 Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
 Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul Detalii Profil.
 Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro) nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro) este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul nr.: 26422

 

 2. Protectia datelor personale

 

 Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro) colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe siteul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic.  

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro) pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro) se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Baby Conf Srl (Exclusivmag.ro)

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 
SC BABY CONF SRL (Exclusivmag.ro)  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 679/2016, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@exclusivmag.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC Baby Conf Srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

Ce informaţii colectăm?

Noi colectăm informaţii de la dvs., atunci când vă înregistraţi pe site-ul nostru, plasaţi o comandă, va abonati la newsletter-ul nostru sau completati un formular. Atunci când comanda se înregistreaza pe site-ul nostru, după caz, vi se cere să introduceţi: numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa poştală, telefon. 
Puteţi, totuşi, sa vizitaţi si sa comandati produse de pe site-ul nostru ca anonim si noi nu vom utiliza informaţiile dvs. in niciun fel.

Oricare dintre informaţiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi folosite într-unul din următoarele moduri:

  • Pentru a personaliza experienţa dvs. (Informaţiile dvs. ne ajută pentru a răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră individuale)
  • Pentru a îmbunătăţi site-ul nostru (Ne străduim continuu pentru a îmbunătăţi ofertele noastre de site-ul bazat pe informaţii şi feedback-ul primit de la dvs.)
  • Pentru a îmbunătăţi serviciul clienţi (Informaţiile dvs. ne ajută să fim mai eficienti, pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră de servicii clienţi)
  • Pentru a procesa comenzile plasate pe site-ul nostru. Informaţiile dvs., publice sau private, nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date catre o altă societate, pentru orice motiv, fără consimţământul dumneavoastră, altele decât în scopul expres de a oferi produsul achiziţionat sau serviciul solicitat.
  • Pentru a trimite email-uri periodice. Adresa de e-mail o folosim pentru procesarea comenzii, poate fi utilizata pentru a vă trimite informaţii şi actualizări referitoare la comanda dvs., în afară de a primi stirile companiei ocazional, actualizări, legate de produs sau serviciu de informaţii, etc

Drepturile dumneavoastra :

a. Dreptul la acces
Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

b. Dreptul de a restrictiona prelurarea datelor
Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

c. Dreptul la rectificare
Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la office@exclusivmag.ro

d. Dreptul de a fi uitat
Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.

e. Dreptul la opozitie
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime. Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare, fie prin optiunea "opt out" prezenta in fiecare email promotional sau printr-un email la office@exclusivmag.ro

Cum putem proteja informaţiile dumneavoastră?

Noi punem în aplicare o serie de măsuri de securitate pentru a menţine siguranţa informaţiilor dumneavoastră personale atunci când faceţi o comandă. Noi oferim utilizarea unui server securizat. Toate informaţiile furnizate sensibile sunt transmise prin Secure Socket Layer (SSL) şi apoi criptat în baza de date a gateway-ului nostru de plata furnizorilor doar pentru a fi accesibile de către cei autorizati cu drepturi de acces speciale la astfel de sisteme, şi sunt obligaţi să păstreze informaţiile confidenţiale.

 

Noi folosim cookie-uri?

Da (Cookie-urile sunt fişiere mici pe care un site le transmite furnizorului de servicii, ce se stocheaza pe hard disk prin intermediul browser-ului Web (dacă permiteti acest lucru), care permite site-urilor sau sistemelor de furnizori de servicii să recunoască browser-ul dvs. şi sa captaze anumite informatii şi aminti aceste informaţii). Noi folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să ne aminti şi procesa elementele din coşul de cumpărături, să înţeleagă şi să salveze preferinţele dvs. pentru vizitele viitoare şi pentru a ţine evidenţa.

Această politică se completează cu politica ExclusivMAG cu privire la Politica de utilizare cookies pe care o puteți găsi aici.

Această politică de confidenţialitate online, se aplică doar pentru informaţiile colectate prin intermediul site-ul nostru cat şi pentru informaţii colectate offline (Telefonic).

3. Copyright

 Intregul continut al site-ului www.exclusivmag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Baby Conf si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Baby Conf (exclusivmag.ro)  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

 Exclusivmag.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Baby Conf Srl fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

  Magazinul online Exclusivmag.ro comercializeaza produse pentru mamici, copii si bebelusi.Gama complete de produse Puericultura mica si puericultura mare.Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid Fan Courier Express.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna , la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura.

6. Pret

 Preturile prezentate pe site includ TVA (19%);

 Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata Ramburs, se plateste curierului in momentul livrarii produselor la usa.(Aceasta optiune este valabila pentru comenzi in valoare de maxim 4999 lei.)

Plata prin Trasfer Bancar.Se plateste factura Proforma din comanda anticipat livrarii produselor.Atentie plata prin transfer Bancar se face doar dupa confirmarea comenzii telefonic de catre un operator al nostru (Exclusivmag.ro).

9. Litigii

 Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Modificări în Politica noastră de confidenţialitate

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări pe această pagină, şi / sau actualiza pagina Politica de Confidenţialitate si Securitate a Datelor.

                                     Operator inregistrat in Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.: 26422

Informatii clienti
Despre noi
Link-uri utile
Parteneri
 

Livrare si Transport
Garantia Produselor
Returul Produselor
Cum comand?

Contact
Termeni si Conditii
Politica de utilizare cookies
Politica de Confidentialitate

ANPC
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Viziteaza magazinul ExclusivMAG.ro pe ShopManiaGhidul tau autentic de shopping.   Articole copii