Monitor video digital Neno Avante, Wi-Fi

NN003
499,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

CAP MOBIL SI ROTATIV

Faceti cunostinta cu Neno Avante, monitorul video digital cu un cap mobil si rotativ, care va permite sa il supravegheati pe micut pas cu pas, pentru a va asigura ca se joaca sau doarme in siguranta. Monitorul este echipat cu un cap rotativ, care va permite sa aveti o vedere orizontala de pana la 355 grade, iar vertical de pana la 90 de grade. Inregistrare Full HD, cu rezolutie 1080P, pentru ca voi sa observati chiar si cele mai mici detalii.

UTILIZARE WIRELESS

Monitorul video digital este controlat prin Wi-Fi-ul de pe telefonul mobil. Nu o sa aveti nevoie de alt dispozitiv pentru a-l supraveghea pe micut. Controlul capului mobil si setarea unghiului de supraveghere sunt setate tot din telefon. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati monitorul la o sursa de curent (priza sau baterie externa) pentru a urmari fiecare miscare a micutului.

          

CONECTARE CU APLICATIA MOBILA

Monitorul video digital este control de pe telefon cu ajutorul aplicatiei mobile Tuya. Gratie aplicatiei, puteti conecta mai multe dispozitive in acelasi timp – chiar si restul dispozitivelor smart din casa.Cu ajutorul telefonului, veti putea comunica cu micutului, datorita functiei de comunicare bi-directionala.

SUPRAVEGHERE CHIAR SI IN INTUNERIC

Monitorul video digital este prevazute cu diode moderne infrarosu, care va permite sa-l supravegheati pe micut chiar si in intuneric. Monitorul va permite sa inregistrati video-uri si sa faceti poze, pentru ca voi sa capturati cele mai magice momente din viata micutului vostru.

DETECTOR DE MISCARE

Detectorul de miscare va va trimite automat o notificare pe telefon, de indata ce micutul incepe sa se miste sau sa se agite. Astfel, veti putea avea mereu control asupra situatiei si micutul va fi in siguranta intotdeauna.

MOBIL SI MULTIFUNCTIONAL

Monitorul video digital poate fi atasat si pe un trepied sau chiar pe perete, datorita sistemului inteligent cu care este prevazuta baza monitorului.

      

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate