Monitor digital pentru bebelusi Rigi Digital Reer 50070

50070
299,99 Lei
in stoc
+
Adauga la Favorite
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

Atunci cand devii parinte, indiferent pentru a cata oara, ingrijorarea si stresul cunosc dimensiuni pe care nu le credeai posibile.

 

Orice parinte vrea sa-si stie bebelusul in siguranta, si cum este imposibil sa-l supraveghezi non-stop, monitorul digital pentru bebelusi de la REER este un ajutor de nadejde si foarte practic pentru a le purta de grija celor mici. Cu Rigi Digital, ramai in contact permanent cu micutul tau si ii supraveghezi somnul in liniste.

 

Combinatie optima intre doua unitati

 

Monitorul Rigi Digital foloseste o combinatie optima intre doua unitati, una pentru copil, cealalta pentru parinte, cu o raza de actiune de pana la 300 de metri si avertizare LED daca iesi din aceasta raza, pentru a te ajuta sa monitorizezi atent bebelusul cand doarme sau ai nevoie sa lipsesti putin de langa el.

 

Tehnologia FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), de care dispune aparatul, garanteaza o conexiune clara, fara interferente, pe o raza de pana la 250 metri. Schimbarea periodica si automata a canalelor face ca Rigi Digital sa fie 100% sigur.

 

Conexiune clara

 

Datorita functiei sale inteligente de activare a zgomotului (VOX), conexiunea intre dispozitive  este stabilita doar daca bebelusul face zgomot, iar aparatul dispune si de sensibilitate reglabila a sunetului si de alarma prin vibratie. Daca micutul tau doarme bine, monitorul pentru bebelusi va trece automat in modul de asteptare. Totodata, unitatea bebelusului este echipata cu o lumina de veghe care il poate ajuta pe cel mic sa adoarma mai usor

 

Monitorul Rigi Digital poate fi comutat in modul ECO, ceea ce reduce radiatia produsa de dispozitiv atunci cand este in modul de asteptare. Totodata, aceste caracteristici ale produsului vor reduce la minimum consumul de energie al monitorului.

 

Daca se intampla sa nu poti ajunge la bebelusul tau imediat ce se trezeste, Rigi Digital are o functie de intercomunicare, prin care poti vorbi cu bebelusul de la distanta, prin intermediul unitatii tale. Iar daca se intampla sa pierzi prin casa una dintre cele doua unitati ale monitorului, Rigi Digital are si o functie de cautare tip pager, care te va ajuta sa-l gasesti imediat atunci cand ai nevoie.

 

SPECIFICATII

Continut pachet: 1x unitate parinte, 1x unitate bebelus, 1x sursa USB, 2x cabluri de incarcare prin USB

Dimensiuni (W x D x H): 18.5 cm x 7.6 cm x 15.8 cm

Varsta: 0+ luni

Tip transmisie: Digitala, tehnologie FHSS

Raza de actiune: 300 metri

Tip control: Optic/acustic

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate