Marsupiu Omni 360 Cool Air Mesh Pearl Grey - Ergobaby

BCS360PGREY
879,00 Lei
in stoc
+
Adauga la Favorite
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje
Noul marsupiu Omni 360 Cool Air, fabricat cu material 3D, care permite circulatia aerului, pentru a mentine o temperatura mai scazuta si confortabila copilului, mai mult timp atunci cand temperaturile sunt ridicat.Toate pozitiile de purtare. Posibilitatile de purtare de care aveti nevoie, pe masura ce copilul creste. Perfect fit - optiuni nelimitate.Marsupiul Omni 360 a fost recunoscut ca "produs sanatos" de catre institutul International Hip Dysplasia.Marsupiul OMNI 360 ofera posibilitatea de a purta copilul in toate pozitiile posibile, inca de la nastere, fara a fi nevoie chiar, de vreun insert (suport).
Acesta este singurul marsupiu evolutiv, ce "crește" odata cu copilul, incepand din prima saptamana, pana la 48 de luni.
Pozitionarea incrucisata a centurilor de umar ofera o adaptare personalizata pentru confort sporit.
Ergonomic, cu 4 optiuni de pozitionare a copilului :
1. in fata, cu fata catre purtator 0 luni+.
2. in fata cu spatele catre purtator ( cu fata in sensul de mers ) 5 luni+.
3. pe sold ( hip ) 6 luni+.
4. in spate 6 luni+.
Reglabil si adaptabil: de la nou-născut la copil.
Suport lombar pentru confort sporit al purtatorului.
Recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 3,2 - 20kg (~ 0-48luni).
Producator:
Ergobaby
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.