Atentie: Acest site foloseste cookie-uri.Prin navigarea pe acest site,iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept

Kit pentru aparate aerosoli cu compresor Kidscare KCN340

KCN340
19,00 Lei
+
Adauga la Favorite
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Kit pentru aparate aerosoli cu compresor Kidscare KCN340

Kitul de aerosoli pentru aparatul de aerosoli cu compresor Kidscare KCN340, este compatibil cu modelele de aparat de aerosoli cu compresor KidsCare KCN320 si aparat de aerosoli cu compresor KidsCare KCN330.

Kitul de aerosoli pentru aparatul de aerosoli cu compresor Kidscare KCN340 contine:

  • Pahar de nebulizare- este folosit doar pentru aparatele de aerosoli cu compresor si are rolul de a transforma medicatia lichida in particule microscopice dense, care sunt absorbite mult mai usor de organism. Este format din pahar de nebulizare si dispenser.
  • Furtun de 1.2 m- se poate folosi la orice aparat de aerosoli cu compresor.
  • Masca pediatrica- pentru ca particulele fine si dense de aerosoli sa ajunga in organismul copilului, fara prea multe pierderi, avem nevoie de o masca.
  • Masca de adulti- este recomandata doar pentru adulti.
  • Piesa bucala in forma de T- este special conceputa pentru cei care sufera de bronsite, laringite, traseite sau alte afectiuni ale tractusului respirator inferior. Este indicat sa fie utilizata mai ales daca nu exista afectiuni si la partea superioara a cailor respiratorii. Folosid piesa bucala actionam direct asupra afectiunii pe care vrem sa o tratam fara sa mai actionam asupra altor parti ale organismului.

Kitul de aerosoli pentru aparatul de aerosoli cu compresor Kidscare KCN340 nu se sterilizeaza, nu se fierbe, se poate dezinfecta.

Kit pentru aparate aerosoli cu compresor Kidscare KCN340

Producator:
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare