Carucior B-motion 3 PLUS New Cosmos black Britax 2019

2000023130-2000027967
1.979,00 Lei
2.112,00 Lei
Reducere: 133,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

B-MOTION 3 PLUS New Cosmos Black 2019

B-MOTION 3 PLUS Negru New
Indiferent de locul in care va aflati, indiferent de destinatia dumneavoastra, caruciorunul nostru cu 3 roti face calatoria mai usoara.
Rotile sale mari, cu aer, il fac perfect manevrabil chiar si pe teren accidentat, in timp ce spatarul si suportul pentru picioare reglabile asigura confortul maxim pentru copilul dumneavoastra. Kit-ul de culoare este disponibil separat intr-o gama de culori, pentru a se potrivi cu stilul dumneavoastra propriu!
In plus, copertina mare, cu protectie impotriva soarelui UPF 50+, va protejeaza copilul de orice vreme.

Caracteristici:

CONFORT SI FELXIBILITATE

Mai mult confort, flexibilitate sporita: B-MOTION 3 PLUS combina caracteristici extraordinare, astfel incat sa puteti obtine cat mai mult din acest carucior. Datorita suportului reglabil pentru picioare, puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra va fi confortabil si va ramane astfel in timp ce creste. Si cu o gama larga de kit-uri de culoare cu copertine mari disponibile separat in multe culori, puteti schimba aspectul caruciorului B-MOTION 3 PLUS pentru a se potrivi propriului stil.

CONVENABIL PENTRU TARA SI ORAS

Calatorie lina pe strada, convenabil la tara, B-MOTION 3 PLUS este un carucior complet flexibil. Suspensia dubla si rotile din cauciuc umplute cu aer asigura o calatorie fara probleme pentru copilul dumneavoastra, oriunde va aflati. In plus, roata frontala mare ofera o mare stabilitate, combinata cu o manevrabilitate excelenta datorita mecanismului pivotant.

MAI MULTE OPTIUNI

Pentru mai mult confort, va puteti adapta B-MOTION 3 PLUS in functie de nevoile dumneavoastra. Datorita spatarului reglabil, cu o pozitie de sezut, puteti atasa un landou soft pentru a va adapta caruciorul pentru copil. Si cu receptoarele incluse CLICK & GO® puteti atasa, de asemenea, un landou hard sau orice scoica marca Britax Römer pentru o flexibilitate completa.

ROTI FRONTALE PIVOTANTE

Rotile din fata au atat un mod pivotant, cat si unul blocat pentru a-l manevra mult mai usor. Indiferent de locul in care va duce calatoria, puteti trece usor la modul de care aveti nevoie fara sa va treziti sau sa va deranjati copilul.

UNITATE DE SCAUN CU PANOURI DE PLASA

Pentru a va mentine copilul confortabil in zilele calduroase, unitatea de scaun are panouri de plasa pe partile laterale si pe partea superioara a scaunului pentru o circulatie mai buna a aerului.

CENTURA DE SIGURANTA AJUSTABILA

Pentru a va mentine copilul in siguranta si confortabil in timp ce cresc, centura in 5 puncte poate fi ajustata in diferite pozitii pe inaltime, si este potrivita pentru copiii de pana la 17 kg. Pernitele captusite cu material moale asigura confort suplimentar, astfel incat sa puteti fi siguri ca copilul dumneavoastra este intotdeauna in siguranta.

COS DE DEPOZITARE

Cosul de depozitare este usor accesibil si ofera spatiu pentru toate lucrurile de care aveti nevoie atunci cand sunteti afara cu copilul.

COPERTINA DETASABILA

Pot aparea mici intamplari nefericite, mai ales cand vine vorba de copii mici, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la pete, deoarece tesatura scaunului este detasabila si poate fi spalata.

PLIERE CU O SINGURA MANA

Cu mecanismul nostru de pliere cu o singura mana, puteti sa va pliati rapid si usor caruciorul, lasand celalalt brat liber pentru a va putea tine copilul. Si datorita blocarii automate a plierii, puteti fi sigur ca ramane in acest fel pana cand doriti sa-l utilizati din nou. Deoarece atunci cand este pliat sta in pozitie, tesatura ramane curata departe de terenul murdar.
MANER REGLABIL CU ZONA CENTRALA DE PRINDERE

Pozitia unui maner pentru carucior este importanta pentru postura dumneavoastra. Prin apasarea rapida a celor doua butoane, manerul captusit poate fi ajustat cu usurinta pentru a se adapta la inaltimea si confortul fiecaruia, de la mama sau tata, pana la bunic sau babysitter. In plus, datorita zonei de prindere centrala, caruciorul este, de asemenea, usor de manevrat cu o mana.

KIT-UL DE CULOARE

Disponibil separat intr-o gama de culori la moda, Kit-ul de culoare va permite sa va personalizati caruciorul in stil propriu si sa schimbati aspectul oricand doriti. Pachetul include o copertina foarte mare, cu fereastra de vedere, cu protectie solara si UPF 50+ si un buzunar detasabil de depozitare, precum si o husa pentru bara de protectie.

SUPORTUL PENTRU PICIOARE SI SPATARUL REGLABILE

Puteti face calatoria copilului dumneavoastra chiar mai convenabila cu spatarul si picioarele reglabile. Gama sa include o pozitie de sezut pentru un nou-nascut. Indiferent daca dorm sau stau in picioare, veti putea sa-i pastrati confortabil.
ROTI UMPLUTE CU AER

Rotile umplute cu aer asigura o plimbare neteda si confortabila pentru copilul dumneavoastra, inlaturand toate drumurile neplacute.

DUBLA SUSPENSIE

Suspensia independenta din fata si spate, se adapteaza automat greutatii copilului dumneavoastra pentru a mentine echilibrul caruciorului si asigura o plimbare lina chiar si pe suprafete accidentate.

Dimensiuni:

- carucior deschis 100x58x 82-110 cm.

Lungimea spătarului 45 cm
Lungimea suportului pentru picioare 20 cm
Lungimea unității scaunului (cand se lasa pe spate) 89 cm
Sezut (W x D) 31 x 24 cm
greutate 11,5 kg
Capacitatea maximă de greutate 24 kg
Greutatea maximă a copilului 17 kg
Greutatea maximă în coș 4 kg
Greutatea maximă în geanta de depozitare din spate1 kg
Greutatea maximă în organizatorul căruciorului 2 kg
roțile din față 24 cm
rotile din spate 28.50 cm

Producator
Model
sport
Cauta similare

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate