Geanta izoterma Thermibag Rose 700 ml Miniland

ML89480
54,00 Lei
in stoc
Roz
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Gentuta practică izotermă pentru termosuri de 700 ml. Oferă un strat suplimentar de izolație pentru a vă proteja termosul de schimbările de temperatură a mediului inconjurator, astfel încât să-și mențină temperatura mai mult timp.

O atingere veselă pentru termos lichid de toate dimensiunile

Gentile matasoase izoterme thermibag au fost special concepute pentru termos de 350 ml, 500 ml si respectiv 700 ml si permit parintilor sa decoreze termosul cu culoarea preferata. În plus, sunt ideale pentru a fi utilizate împreună cu termos-ul mătăsos de la Miniland.

Materiale durabile pentru o mai mare protectie

Fabricat din materiale foarte durabile, care îmbunătățesc conservarea termosului împotriva abraziunii și îl protejează împotriva loviturilor și zgârieturilor.

Pentru a duce oriunde

Părinții vor putea alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine fiecărui termos pentru a-l transporta oriunde. Perfect pentru călătorii sau pentru a lăsa copilul cu altcineva. In plus, geantuta are un maner pentru a o agata de carucior cu confort total.

Mesele bebelușului întotdeauna gata

Părinții pot pregăti mâncarea bebelușului acasă și le pot duce oriunde, ținându-le ore întregi la temperatura dorită.

Deschidere superioara cu fermoar

Puteți utiliza  termosul confortabil cu deschiderea cu fermoar în partea de sus a gentuti termice, fără a fi nevoie să-l scoateți.

Dimensiuni(LXlx h) cm  11.4x11.4x16.9cm

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare