Termeni si Conditii

Site-ul Exclusivmag.ro este operat de societatea Baby Conf Srl, cu sediul in Bd.Camil Ressu nr.44,sector3,Bucuresti. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului exclusivmag.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1. Copyright

Intregul continut al site-ului Exclusivmag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Baby Conf si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Baby Conf (exclusivmag.ro) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la site

Exclusivmag.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Baby Conf Srl fara acordul scris prealabil al acesteia.

3. Descrierea serviciilor

Magazinul online Exclusivmag.ro comercializeaza produse pentru mamici, copii si bebelusi.Gama complete de produse Puericultura mica si puericultura mare.Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid Fan Courier Express.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna , la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

4.Livrare si transport

Site-ul exclusivmag.ro livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se face prin curierat rapid, in functie de zona de livrare costul de transport poate fii diferit, astfel:

Costurile de livrare sunt:

- 20 RON pentru comenzile cu livrare in Bucuresti.

- 25 RON pentru comenzile cu livrare in orasele din tara.

Costurile de transport sunt valabile numai in aria de acoperire Fan Courier.

Termenul de livrare aproximativ este de 1-3 zile lucratoare.

Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura.

5.Garantia produselor

Toate produsele vandute in magazinul ExclusivMAG.ro au garantia specificata de producator-importator pentru fiecare produs in parte.

Produsele sunt vandute cu factura, certificat de garantie dat de producator respectiv importator cat si instructiunile de montare, folosire puse la dispozitie de catre importator-producator.

Garantia produselor vandute NU este facuta de catre magazinul online pentru copii ExclusivMAG.ro, ci de catre fiecare importator-producator in parte.

Pentru a beneficia de garantie va rugam sa pastrati factura si certificatul de garantie.

Garantia pentru persoane fizice este de 24 luni (in functie de produs),iar pentru persoane juridice este de 12 luni.

Toate informatiile necesare pentru efectuarea garantiei sunt trecute in certificatul de garantie ( adresa importator-producator, telefon,etc.)

6.Dreptul de returnare a produselor cumparate

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc).

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare ( montaj/demontaj) si nu poate fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza.

7. Pret

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%);

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

ExclusivMAG monitorizează cu atenție prețurile și produsele afișate pe site, aceasta își rezervă dreptul de a modifica orice preț afișat greșit din cauza unor erori umane, de calcul, de editare, sau a unor erori tehnice ce pot apărea, precum și în cazul în care modificările sunt cerute de legile aflate în vigoare. ExclusivMAG nu își asumă răspunderea pentru afișarea unor prețuri sau informații eronate datorate unor greșeli tehnice ce pot apărea pe parcursul funcționării magazinului online. În astfel de situații ExclusivMAG își rezervă dreptul de a NU livra produsul respectiv și de a notifica clientul în cel mai scurt timp cu privire la imposibilitatea expedierii coletului.

Magazinul ExclusivMag NU foloseste si NU este inscris in serviciul de TaxFree pentru restituirea TVA din Romania.

8. Plata serviciilor

Plata Ramburs, se plateste curierului in momentul livrarii produselor la usa.

Plata prin Trasfer Bancar.Se plateste factura Proforma din comanda anticipat livrarii produselor.Atentie plata prin transfer Bancar se face doar dupa confirmarea comenzii telefonic de catre un operator al nostru (Exclusivmag.ro).

Plata online cu cardul. Tranzactia este procesata de EuroPayment Services (EuPlatesc.ro) specializata in platile online securizate. Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personala necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul exclusivmag.ro.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Aceast regulament de Termeni si conditii se completează cu politica ExclusivMAG cu privire la Politica de Confidentialitate si Protectia datelor personale pe care o puteți găsi aici , respectiv Politica de utilizare cookies pe care o puteți găsi aici.