Atentie: Acest site foloseste cookie-uri.Prin navigarea pe acest site,iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept

Videofon digital Motorola +WiFi MBP855

MBP855
Stoc epuizat
1.299,00 Lei
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Videofon digital MB855 Connect cu camera Wi-Fi®2

Pemtru parintii care iubesc tehnologia, Motorola a lansat noul model de videofon digital MBP855 Connect cu camera Wi-Fi si display curbat extra-large de 5'.

Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul noului monitor Motorola MBP855 Connect si a aplicatiei speciale Hubble Connected™ poti afla in orice moment ce se petrece cu copilul tau

Noul sistem de monitorizare Motorola MBP855 Connect este un sistem dual, ce imbina caracteristicile performantului videofon digital MBP50, adica videofon cu display propriu mare de 5'', cu cele ale camerelor Wi-Fi, care permit supravegherea in timp real, de la distanta a bebelusului (imaginile si sunetul fiind redate la nivelul display-ului smartphone-ului, tabletei sau computerului pe care il folosesti)

Caracteristicile si avantajele Motorola MBP855 Connect

1. Display color curbat extra-large tip LCD de 5''
2. Conectivitate Wi-Fi
3. Functie de rotire 360°, inclinare si zoom digital (controlate de la distanta fie prin intermediul unitatii parentale tip display, fie prin smartphone, tableta sau computer)
4. Unghi vedere de 300 grade
5. Monitorizeaza temperatura din camera copilului
6. Comunicare bidirectionala intre unitatea copilului si unitatile parentale (fie cea de la nivelul display-ului, fie cea de la nivelul smartphone-ului, tabletei sau laptopului- in cazul folosirii ca si camera Wi-Fi)
7. Raza de actiune 300m pentru transmisia audio (masurata in camp deschis, daca nu sunt obstacole intre cele doua unitati)
8. Transmisie digitala 2.4GHz FHSS
9. Baterie reincarcabila (pentru unitatea parentala si penrtu camera video),
10. Indicator vizual tip LED pentru nivelul sunetului (la nivelul display-ului)
11. Posibilitatea de conectare cu pana la 4 camere video MBP85 Connect
12. 5 Cantece de leagan preinregistrate
13. Instalare usoara
14. Sistem patentat de fixare a camerei (tripod flexibil Star Grip)

Caracteristici tehnice
• Video streaming de la distanta (remote) HD 720p
• Compresie video H.264; Rezolutie QVGA 320 x 240
• Partea de camera Wi-Fi HD functioneaza cu aplicatia gratuita Hubble Connected™. MBP855 Connect si permite monitorizarea de la distanta pe sistemul tau tip Android (versiune 4.0 sau mai noua) sau iOS (versiune 7.0 sau mai noua) folosind display-ul Smartphone-ului, tabletei sau computerului.
• Cerinte Wi-Fi: cel putin 0.6 Mbps latime banda upload per camera. Testeaza viteza internetului tau folosind acest link: https://www.speedtest.net/
Camera WiFi HD te avertizeaza imediat ce detecteaza orice miscare in camera

Producator:
Motorola
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.