Sticla Termos 500 ml Natur Bunny Miniland Baby

ML89346
75,00 Lei
in stoc
Portocaliu
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje
ProducatorMiniland Baby CuloarePortocaliu

Caracteristici:

Foarte eficient

Triplu strat izolant

Sistem anti-picurare

Calitate excepțională

Potrivirea părinților și a copilului

Poate fii luat oriunde

Întotdeauna o provocare  cu copilul tău!

Sticlele noastre de termos Chip și Bunny de 500 ml sunt complementul perfect al recipientelor noastre termos  Natur termos, astfel încât atât mamele, cât și tăticii, dar și cei mici se pot afișa în stilul potrivit.

Menține temperatura lichidelor mai mult de 24 de ore.

Sticlele termos Miniland sunt cu adevărat dure și eficiente datorită peretelui lor dublu de oțel 18/8 (304 oțel) și camerei lor de vid, astfel încât acestea păstrează lichidele calde sau reci pe tot parcursul zilei.

Design cu motive naturale.

Gama Natur termos are designuri atrăgătoare inspirate din natură, cu două modele care să satisfacă gusturile tuturor părinților și un exterior moale la atingere, cauciucat. În plus, baza sa de silicon ajută la aderarea termosului la suprafețe și la prevenirea căderii acestuia.

Reutilizabile și durabile.

Fabricat din oțel inoxidabil, acesta poate fi reutilizat pe o perioadă lungă de timp, prelungindu-și durata de viață și contribuind la sustenabilitatea mediului. În acest fel, părinții îi pot învăța pe cei mici importanța grijii și respectării lumii în care vor trăi.

Materiale dotate cu o calitate excepțională

Fabricat din oțel 18/8 (oțel 304) care are o conductivitate termică foarte scăzută și o rezistență foarte bună la temperaturi ridicate, fiind cel mai potrivit material pentru depozitarea alimentelor.

Caracteristici tehnice:

500 ml

Strat dublu de oțel

Strat izolant de cupru

Producator
Culoare
Cantitate
500ml
Cauta similare
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare