Sezlong Alpha Bouncer 2in1 Strech Beige - Hauck

661987
389,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

  • Set nou născut pentru scaunele din lemn hauck Alpha+ și Beta+
  • Utilizabil ca și unitate pentru nou nascut și șezlong
  • Ideal pentru hrănire la nivelul ochilor
  • Accesoriu pentru bebeluși foarte confortabil
  • Pentru scaune de masa din lemn hauck, utilizabile până la 90 kg

Un loc dulce, confortabil pentru copii și accesoriul perfect pentru scaunele noastre de lemn de înaltă calitate. Chiar și nou-născuții pot fi implicați în viața de familie pe picior de egalitate în Alpha Bouncer 2 in 1, proiectat cu dragoste. Acest accesoriu complementar pentru copii promite momente minunate împreună, fie că micuțul dvs. Este hrănit, gângurește sau doarme.

Alpha Bouncer 2-in-1, cu forma ergonomică și moale, este locul perfect pentru nou-născutul dvs. Țesăturile fine, de plus îmbrațișează bebelușul, astfel încât el sau ea se simte în largul său de la început. Un ursuleț drăguț și ușor căptușit reduce dimensiunea scaunului și susține capul copilului. Vătuirea suplimentară în părțile laterale oferă copilului sprijin suplimentar. Centura cu prindere în 3 puncte asigură bebelușul în orice moment.

Perfect pentru hrănire. Poziționați scaunul înalt cu șezlongul atașat, iar copilul dvs. se va bucura de timpul petrecut împreună cu dvs., în inima familiei. Micuțul este foarte aproape de dvs. și poate observa ce se întâmplă la nivelul ochilor. În același timp, acest sezlong va protejeaza si spatele in timp ce vă alimentați bebelușul.

Dacă micuțul dvs. are nevoie de o schimbare, pur și simplu monțați șezlongul copilului pe cadrul flexibil din dotare, cu un clic. Mișcările de legănare ușoară pe curbura piciorului - înainte și înapoi, ajută copilașul să adoarmă.

Soluția perfectă. Atunci când scaunele noastre din lemn se combină cu Alpha Bouncer 2 in 1, ele se pot folosi de la naștere, nu doar de la 6 luni. Acest lucru face ca scaunul nostru din lemn reglabil pe vârste, care poate susține 90 kg, să fie un partener practic pe viața.

Producator
Hauck
Cauta similare

Nu au fost găsite review-uri

Te-ar mai putea interesa
  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate