Scaun de masa cu roti Ricokids Tugo - Roz

EDI7181
599,00 Lei
719,00 Lei
Reducere: 120,00 Lei
Stoc epuizat
Telefon
Livrare
Avantaje
ProducatorRicokids CuloareRoz

Scaunul are o serie de ajustari, deci poate fi folosit in 3 moduri: scaun pentru hranire, sezlong sau balansoar. Este usor de utilizat, datorita rotilor. Scaunul este facut dintr-un material placut, moale si rezistent la murdarie.

Un scaun pe care il poti adapta la copilul tau. Tugo este un scaun modern, multifunctional pentru hranire, sezlong si balansoar, destinat copiilor de la 6 luni pana la 3 ani.

Functia de reglare a inaltimii va fi extrem de utila pentru orice parinte. Puteti regla eficient inaltimea scaunului in functie de situatie.

Reglarea in 5 trepte a inclinatiei spatarului: puteti regla cu usurinta scaunul la varsta actuala si nevoile copilului si puteti schimba treptat unghiul spatarului.

Reglarea sau demontarea tavii: puteti regla pozitia tavii sau o puteti scoate atunci cand doriti sa scoateti copilul din scaun sau sa il aduceti la masa in timpul unei cine in familie. Puteti regla inclinatia tetierelor pentru a asigura cel mai mare confort al copilului.

La Tugo, siguranta micutului dvs. este asigurata de:

- Centurile de siguranta in 5 puncte asigura o pozitie stabila a copilului;

- Functia de blocare a rotii;

Solutii practice: tava detasabila care este usor de curatat, material rezistent la murdarie, ocupa putin spatiu cand este pliat - plierea este simpla si rapida.

Sarcina maxima: 15 kg.

Varsta sugerata: 6-36 luni.

Nu au fost găsite review-uri

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare