Scaun auto Maxi-Cosi Titan I-Size Basic Blue

8835875110
1.489,00 Lei
in stoc
Albastru
Telefon
Livrare
ProducatorMaxi Cosi CuloareAlbastru Grupa9-36kg (9 luni - 12 ani)

In vederea asigurarii sigurantei pe termen lung, conform standardului I-Size aplicabil in prezent, micul tau pasager va calatori confortabil si in siguranta cu Titan I-Size timp de multi ani.

Grupa / categoria de greutate:

·     Potrivit pentru copiii cu inaltimea cuprinsa intre 76 cm si 150 cm.

·     Varsta potrivita: de la aprox. 15 luni pana la 12 ani.

Corespunde standardului:

·     ECE i-Size (R129/ 03).

Protectie excelenta

Noul Titan I-Size ofera siguranta I-Size pentru multi ani. 45% din fortele de impact care au loc in accidente se regasesc pe lateral. Protectia incorporata impotriva impactului lateral G-CELL 2.0 reduce considerabil fortele asupra copilului dumneavoastra – riscul de ranire este redus.

De la gradinita pana la varsta scolara

Cu ajutorul ISOFIX si Top Tether, Titan I-Size este instalat in masina in cel mai scurt timp. De la copilarie pana la varsta scolara, iti poti transporta in siguranta micutul pasager. Centura de siguranta in 5 puncte se foloseste pana la varsta de 4 ani (pana la 105 cm). Apoi are loc conversia si puteti face cureaua sa dispara in scaun in doar cativa pasi simpli. De la o inaltime de 100 cm, iti poti asigura copilul cu centura proprie a vehiculului – pozitionatorul verde al centurii te va ajuta sa eviti greselile.

De inalta calitate si confortabil

Calatoriile zilnice si calatoriile lungi de vacanta sunt si mai confortabile datorita pernei moale pentru scaun si a optiunii de cinci pozitii diferite de culcat (doar pentru copiii de pana la 4 ani!). Copilul tau este intotdeauna super confortabil, si mai presus de toate, in siguranta.

Detalii:

·     Metoda de prindere: ISOFIX si Top Tether.

·     Instalare: modul orientat spre inainte (cu centura de siguranta in 5 puncte pana la 105 cm, cu centura proprie a masinii de la 100 cm).

·     Siguranta: standarde de siguranta I-Size, protectie la impact lateral G-Cell 2.0, centura de siguranta in 5 puncte, tetiera reglabila (11 niveluri diferite) si sistem de centura.

·     Confort: Reglarea temperaturii ClimaFlow, materiale respirabile pentru o circulatie placuta a aerului, 5 pozitii culcat/odihna pentru copiii de pana la 4 ani.

·     Greutate: 11,00 kg.

Producator
Culoare
Grupa
9-36kg (9 luni - 12 ani)
Cauta similare

Nu au fost găsite review-uri

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare