Purificator de aer PureAir REER 94010

94010
250,00 Lei
374,99 Lei
Reducere: 124,99 Lei
in stoc
+
Adauga la Favorite
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

Purificatorul de aer PureAir de la REER elimina agentii nocivi din aer cum ar fi praf fin, compusi organici volatili (COV), toluen, benzen. PureAir te scapa eficient si de alergeni precum praf, polen sau mucegai, dar este conceput si pentru a opri virusi, germeni si bacterii, si asta fara intretinere si fara filtre.

 

Calitatea aerului, esentiala pentru cei mici

 

Calitatea aerului nu este mereu la fel de buna pe cat ne-am dori, iar cei mai mici dintre membrii familiei sunt mult mai sensibili la agentii nocivi din aer, care le pot cauza sau agrava problemele respiratorii. De obicei, poluarea in cladiri este chiar mai mare decat in exterior.

 

Mobilierul nou elibereaza particule care circula in aer si ne afecteaza sanatatea, iar compusii organici volatili (COV) din aerul din camera pot declansa alergii, dureri de cap, leziuni ale sistemului nostru imunitar si alte boli, cum ar fi sindromul cladirii bolnave. Si bacteriile si virusii se raspandesc de obicei in aer, dar aerul pe care il respirati in propria casa poate fi mai curat si mai sanatos cu PureAir, care imbunatateste mult calitatea aerului, neutralizeaza mirosurile neplacute si elimina eficient declansatorii obisnuiti de alergie.

 

Purificarea aerului, esentiala

 

Purificatorul de aer PureAir aspira aerul poluat in carcasa, iar bacteriile si germenii din aer sunt ucisi si sterilizati in camera interioara etansa folosind lumina UV. Substantele si mirosurile daunatoare sunt apoi descompuse in fotocatalizatorul incorporat folosind oxigen activ si neutralizate prin ionizare. Aerul curat este apoi repus in circulatie in camera prin orificiul de evacuare a aerului.

 

Fiabil si usor de intretinut

 

In timp ce alte dispozitive filtreaza doar substantele nocive din aer folosind filtre HEPA, PureAir elimina 98% din acestea intr-un proces de purificare in 3 etape si elimina 99,9% din bacterii si germeni.

 

Lumina UV elimina eficient germenii si agentii patogeni, fara a utiliza substante chimice. Utilizarea luminii UV este complet inofensiva pentru oameni, iar aceasta metoda este utilizata si in spitale. Al doilea avantaj al PureAir fata de alte dispozitive care utilizeaza filtre HEPA este ca nu necesita intretinere. Particulele inofensive cad pe podea si sunt indepartate prin aspirare.

 

Usor de utilizat

 

Purificatorul de aer este deosebit de usor de utilizat doar prin simpla atingere a unui buton. Dispozitivul nu doar ca poate fi pornit si oprit prin apasarea butonului dedicat, dar permite si stabilirea timpului dorit de purificare - fie prin temporizare (1 ora de purificare), fie permanent - si nivelului de luminozitate pentru lumina de orientare.

 

Senzorul aprinde automat lumina calda, cu trei niveluri de intensitate, timp de 5 minute atunci cand in camera se face intunericul. Lumina de pe purificatorul de aer este apoi reactivata de fiecare data cand senzorul sau de miscare detecteaza miscari in raza de actiune.

 

Perfect pentru camera copiilor

 

Cum cei mici au cu atat mai multa nevoie de aer curat, purificat, PureAir este ideal pentru camera lor. Cu un design atractiv si stickere creative, aparatul se integreaza usor in decor si nu ii deranjeaza pe cei mici datorita modului silentios de operare (<50 dB).

 

SPECIFICATII

Cod EAN: 4013283940105

Dimensiuni: 11 cm x 9 cm x 18,5 cm

Nivel de zgomot: ≤50 dBA (1m)

Continut pachet: 1x purificator de aer de camera, 1x autocolant

Varsta: 0+ luni

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate