Pat Pliabil Bebe Play'n Relax Center Melange Grey Hauck

600078
486,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

ProducatorHauck CuloareGri

Play N Relax cu 7 componente poate fi folosit chiar de la naștere datorită nivelului pentru nou-născut și a saltelei de infășat. Forma conică a patuțului o face foarte stabilă și rezistentă la răsturnare, în timp ce roțile vă oferă posibilitatea de a muta pătuțul. În plus, montarea și plierea ușoară îl fac perfect pentru călătorii sau pentru o vizită la bunici.

Pe nivelul destinat nou-născutului, bebelușul dumneavoastră se va simți în largul său încă de la inceput. Suprafața ridicată ajută la așezarea și ridicarea facilă a bebelușului, într-o maniera ușoară ce vă protejează spatele. Mai târziu, nivelul de sus poate fi îndepărtat prin deschiderea fermoarului. Pe unitatea practică de schimbat bebelușul, care poate fi pusă pe o latură a patului, puteți schimba confortabil copilul chiar și în timpul călătoriilor, în timp ce scutecele, șervețele umede și jucăriile sunt gata la îndemână în buzunarul lateral.

Play N Relax Center este, de asemenea, un centru fantastic de joacă. Folosind deschiderea laterală, care poate fi deschisă din exterior din motive de siguranță, micuțul explorator se poate târâ în și în afara patului. Datorită roților, puteți muta locul de joacă în casă în timp ce vă faceți rutina zilnică. În plus, ferestrele mari din plasă permit o circulație bună a aerului, precum și o vedere bună. Cu o suprafață întinsă de 120 x 66 cm, acest pătuț de călătorie spațios poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Din câteva mișcări, patuțul este asamblat sau pliat la o dimensiune compactă ușor de transportat. O geantă de transport este deja inclusă.

O saltea de bază pliabilă este inclusă deja, dar pentru un confort și mai mare, vă recomandăm salteaua de dormit Hauck Sleeper XL de 120 x 66 cm, disponibilă separat, precum și cearșaful stepuit de la hauck Bed Me în dimensiunea 120 x 60 cm.

Sugestia noastră pentru o asamblare ușoară! Puneți patul pliat pe picioarele sale și îndepartați puțin picioarele patului. Mai întâi deschideți părțile laterale scurte și apoi cele lungi până când se fixează toate lateralele corect. Abia apoi împingeți mijlocul în jos până când ajunge la o poziție plană și stabilă. Când pliați patul, faceți invers. Mai întâi ridicați mijlocul podelei și abia apoi dezasamblați părțile laterale scurte și pe urmă cele lungi.

Producator
Hauck
Culoare
Gri
Cauta similare

Nu au fost găsite review-uri

Te-ar mai putea interesa
  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate