Interfon digital pentru bebelusi Nuvita Planet 3013

NU-SCBM0015
379,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

Tule - este o tehnologie de emisie electromagnetica mica ce permite reducerea expunerii la unde EM în timpul utilizarii monitoarelor fara fir pentru copii.

Desi suntem constant expusi la valurile de unde electromagnetice in timpul vietii noastre de zi cu zi, s-a dovedit ca impactul acestor valuri asupra copiilor este semnificativ mai mare comparativ cu un adult.

Studiile au demonstrat de asemenea, ca creierul copiilor este mai sensibil la aceste valuri, ceea ce conduce, in cazul perioadelor lungi de expunere, la un risc mai mare de a dezvolta diverse tipuri de boli la varsta adulta (leucemie, limfom, cancer mamar, melanom epitelial, tumori cerebrale).

Din acest motiv, Nuvita a dezoltat acest tip de tehnologie numita TULE.

Testul de laborator a demonstrat modul in care tehnologia Nuvita TULE reduce dramatic valurile EM inregistrate în parametri diferiti, adica puterea maxima de emisie, rezistenta campului electric si emisia in asteptare; oferind un mediu de viata sanatos atat pentru copii, cat si pentru parinti. 

TULE - 20mWDECT - 250 mW2,4G - 50 mW  

Interfonul pentru copii Nuvita Planet 3013 este echipat cu tehnologia exclusiva TULE care ofera un echilibru perfect intre utilitate si un mediu sanatos pentru copilul dumneavoastra. 

Caracteristici:

-Functie VOX- unitatea parentala se deschide automat imediat ce camera detecteaza zgomotele sau plansul bebelusului, economisind durata de viata a bateriei (pana la 90 de ore de utilizare intr-o singura incarcare)

- Arie mare de transmisie: pana la 600 m in spatiu deschis, permitandu-va sa ascultati bebelusul din fiecare camera a casei si nu numai.

- Usor de utilizat si incarcat: monitor wireless pentru bebelusi cu baterie de litiu incorporata care poate fi reincarcata in unitatea parentala, ceea ce face ca acest produs sa fie extrem extrem de usor de utilizat si usor de incarcat utilizand cablul USB furnizat.

- Prevazut cu lumina de veghe pe timp de noapte.

- Microfon cu sensibilitate ajustabila.

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate