Atentie: Acest site foloseste cookie-uri.Prin navigarea pe acest site,iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept

Fotoliu Balansoar Metal Glider Recline Black - Hauck

687024
Stoc epuizat
1.579,00 Lei
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Fotoliu Balansoar-Metal Glider Recline - Hauck

Caracteristici:
Fotoliu pentru relaxare si odihna.
Cadru din otel.
Spatar reglabil.
Scaun rotativ 360 grade.
Material sintetic, lavabil.
Taburet-ul se balanseaza.
Mai multe pozitii de inclinare a spatarului
Dimensiuni Fotoliu: 93 x 72 x 102 cm.
Dimensiuni Taburet: 40 x 45 x 34 cm.
Greutate Fotoliu: 20 kg.
Greutate Taburet: 5,5 kg.

Producator:
Hauck
Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.