Camera Video Monitorizare Spin IP - Miniland Baby

ML89132
769,00 Lei
Stoc epuizat
Livrare
Avantaje

Garantie 24 luni

Notificare e-mail

Posibilitate retur in 14 zile

Multiple metode de plata

 Promotii zilnice

Camera video cu rezolutie mare Spin IP de la Miniland, cu ajutorul careia se poate monitoriza copilul de oriunde pe tableta, computer sau spartphone. Setul include o camera video care poate fi controlata de la distanta prin intermediul unei conexiuni la internet, cu ajutorul aplicatiei gratuite eMyBaby puse la dispozitie de catre Miniland Baby SA Spania.

Camera Spin IP poate fi conectat la tableta PC sau la smartphone si in felul acesta puteti oricand si de oriunde sa vizualizati miscarile copilului si sa-l auziti. Sistemul este extrem de simplu si eficient: camera poate fi conectata la un calculator aflat in casa prin WIFI, care are legatura la internet. Se inregistreaza camera gratuit pe platforma www.emybaby.com pusa la dispozitie de catre Miniland Baby Spania si cu ajutorul programului eMyBaby, veti putea transmite imaginile si sunetul catre un alt dispozitiv conectat la internet: catre computerul aflat la locul de munca sau oriunde in alta parte, direct pe tableta PC sau pe smartphone.

Caracteristici generale:

Camera poate fi controlata de la distanta, schimband pozitia acesteia.
Tehnologie wireless fara interferente. Camera poate fi conecatat si direct prin cablu de retea.
Functie de a vedea noaptea (night vision) prin infrarosu.
Zoom digital, putad vizualiza copilul in detaliu.
Sistemul eMyBaby permite conectarea pana la 4 camere.
Slot pentru card de memorie cu capacitatea de pana la 32 Gb (cardul microSD nu este inclus).
Functie duala, se poate vedea si auzi copilul si in acelasi timp copilul poate sa auda vocea parintilor in cazul in care se doreste linistirea lui. Functie disponibila in aplicatia eMyBaby.
Functie activare vocala si detectarea miscarii, aparatul intra in standby daca nu sunt zgomote sau miscari semnificative in camera dupa care se activeaza automat in cazul detectarii zgomotelor sau miscarii. Functie disponibila in aplicatia eMyBaby.
Posibilitate de inregistrare. Functie disponibila in aplicatia eMyBaby.
Include trepied, astfel incat camera video sa poata fi asezata in pozitia dorita.

Setul include o camera pentru monitorizare, un trepied si un cablu de retea. Pentru a putea vizualiza imaginile captate de camera, este necesara o conexiune la internet si un smartphone, o tableta sau computer, conectate la internet.

Aplicatia eMyBaby este o aplicatie online oferita de Miniland Baby Spania pentru parintii activi si curiosi sa descopere o noua lume cu ajutorul computerului, tabletei sau smartphones.

Utilizand aceasta aplicatie, puteti salva fotografii, configura arborele genealogic, salva datele vizitelor medicale si a vaccinurilor copilului inclusiv cu alerte pentru viitoarele vizite medicale, compararea datelor actuale ale copilului cu datele standard conform studiilor medicale, si multe alte facilitati. De asemenea, puteti genera diverse rapoarte care pot fi expediate pe email.

Aceasta aplicatie este disponibila oricand, Miniland Baby SA Spania garantand siguranta si confidentialitatea datelor.

Raza de emisie intre camera si router: 100 m in camp deschis.
Raza de emisie poate varia in functie de caracteristicile routerului.

Securitate maxima a conexiunii.
Tehnologie: digitala
Format video: HD Compresie video: H264
Bateriile alkaline nu sunt incluse.
Garantie : 24 luni

 

Nu au fost găsite review-uri

  • Produse similare
  • Produse noi
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate