Scaun auto KIDFIX M I-size Moonlight Blue Britax-Romer

2000035130
1.129,00 Lei
1.267,00 Lei
Reducere: 138,00 Lei
in stoc
Albastru
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje
ProducatorBritax-Romer CuloareAlbastru Grupa15-36kg (4 ani - 12 ani)

Scaun auto KIDFIX M I-size Britax-Romer 

Grupa de varsta 2/ 3
4 ani - 12 ani
100 - 150 cm (15 - 36 kg)

Noua generatie KIDFIX M i-SIZE a fost dezvoltata în parteneriat cu principalii producatori auto, pentru a proteja copiii de la 4 ani, pâna la varsta de 12 ani.
Aprobat la cea mai recenta reglementare i-Size, ofera siguranta în care puteti avea încredere si confort maxim.
Cadrul sau subtire se potriveste unei game largi de masini, facandu-l alegerea ideala pentru nevoile familiei în crestere.

Zona de relaxare reproiectata pentru o performanta optima la impact
Lucrand in strans parteneriat cu principalii producatori auto, zona de relaxare a fost reproiectata pentru a ajuta la reducerea sarcinilor gatului cu pana la 10%. *
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q10, reprezentand un copil in medie de 10 ani

Tetiera ergonomica si usor de reglat
Tetiera noastra este conceputa special pentru confortul copiilor mai mari si poate fi ajustata cu usurinta la pozitia corecta.
Marcajele utile din spatele tetierei ii ghideaza pe parinti sa gaseasca inaltimea corecta a tetierei de fiecare data cand schimba scaunul dintre masini sau transporta mai multi copii in acelasi scaun.

Spatar cu protectie marita
Spatarele noastre cu protectie marita va protejeaza copilul in 3 moduri: carcasa scaunului asigura protectie de la cap la sold a copilul dvs., mai ales in cazul unui impact lateral, ghidajele superioare si inferioare ale centurii asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta, iar tetiera capitonata ofera siguranta si confort pentru capul si gatul copilului dumneavoastra.

Caracteristici:

Protectie de încredere
Noul KIDFIX M i-SIZE a fost proiectat si aprobat conform noului standard i-Size, trecând criterii de testare mai stricte, pentru a oferi o protectie mai mare copilului dumneavoastra. Scaunul este dezvoltat în parteneriat cu principalii producatori auto pentru performante optime de impact.
Aripile laterale si tetiera generos captusite va ajuta sa va protejati copilul în caz de accident.

Confortul si practicitatea sunt elementele esentiale
Confortul si caracterul practic sunt standard cu KIDFIX M i-SIZE.
Husele din material moale captusite generos si orificiile de ventilatie a aerului asezate cu atentie pe carcasa asigura copilului dvs. calatoria confortabila pentru mai mult timp. Designul subtire al scaunului permite instalarea a trei scaune KIDFIX M i-SIZE în rândul din spate al unei game largi de masini, în timp ce marcajele tetierei îi ajuta pe parinti sa gaseasca de fiecare data înaltimea corecta a tetierei.

Calitate durabila - grija de lumea în care cresc copiii nostri
KIDFIX M i-SIZE, proiectat inteligent, cântareste cu 1,3 kg mai usor decât predecesorul sau si este proiectat si fabricat în fabrica noastra din Germania - ajutând la rute de transport mai scurte si minimizând impactul asupra mediului. De asemenea, am înlocuit ambalajele noastre cu optiuni durabile: veti gasi KIDFIX M i-SIZE ambalate în pungi vegetale si cutii reciclate din surse responsabile.
Chiar si etichetele rapide puternice pe care le folosim pentru a atasa informatiile despre produs sunt biodegradabile pe sol, rezultând intrarea microplasticelor în ecosistem.

Dimensions (H x W x D)
63 – 83 x 44 x 42 cm
Greutate 6.5 kg

Produse similare
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare