Pachet protectie auto Romer

2000010114
219,00 Lei
Stoc epuizat
Telefon
Livrare
Metode de plata
Avantaje

Pachetul contine:

1 x Husa scaun pentru bancheta masinii- de la Britax

Protejează tapițeria masinii dumneavoastră de scurgeri și este proiectata să funcționeze pentru scaune cu prindere in centură, precum și cu scaune cu prindere cu sistem ISOFIX.

Model de scaun: Dualfix , Maxfix, Maxway

1 x Oglinda pentru spate

Oferă o imagine extinsă a copilului în orice unghi permiţându-vă să o instalaţi pe o tetieră adiacentă a vehiculului.Se poate achizitiona separat pentru scaunele Romer si nu numai:BABY-SAFE, Sleeper, BABY-SAFE plus SHR II,BABY-SAFE plus II DUALFIX ,MAX-FIX,FIRST CLASS plus, MAX-WAY

1 x parasolare auto 2 buc/set

Dimensiune 44 x 37 cm, parasolar pentru geamul masinii.
Protejează copiii de razele de soare în timp ce acestia se deplasează în scaunul auto de sigurantă.
Caseta are două parasolare de soare, fiecare cu 2 ventuze .
Protecţia UPV 30+

Producator:
Britax-Romer
Te-ar putea interesa si...
  • Produse noi
  • Cele mai populare
ExclusivMAG.ro

Magazinul ExclusivMAG.ro, colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu si impreuna dorim sa va oferim produse pentru copii si bebelusi la preturi foarte bune, cat si o gama cat mai diversificata de articole de la cele mai renumite brand-uri.
Am creat magazinul online ExclusivMAG.ro pentru a comercializa o paleta diversa de produse : carucioare copii, scaune de masa, scaune auto copii, leagane si balansoare, patuturi bebelusi si multe alte articole de puericultura pentru copii si bebelusi.
Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii, astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostrii.
Toate produsele comercializate de noi, sunt conforme cu cele mai noi norme europene de calitate si siguranta, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Misiunea noastra este de a diversifica in continuare produsele comercializate si a va oferii tot ce este mai bun pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a copilului Dvs.